Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Κινέζικη διανυκτέρευση για παιδιά στον πολυχώρο WE

Event

Κινέζικη διανυκτέρευση για παιδιά στον πολυχώρο WE

Τα Παιδιά εν Δράσει, η παιδική κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ και ο πολυχώρος πολιτισμού & αθλητισμού WE διοργανώνουν μια ξεχωριστή διανυκτέρευση για παιδιά αφιερωμένη στον κινέζικο πολιτισμό.

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου από τις 21.00 το βράδυ ο πολυχώρος WE μεταμορφώνεται σε ένα πελώριο κρεβάτι για να χωρέσει τους μικρούς μας φίλους. Η διανυκτέρευση διοργανώνεται με την υποστήριξη των μελών των Παιδιών εν Δράσει και των στελεχών της παιδικής κατασκήνωσης Τσαφ Τσουφ.

Η φετινή διανυκτέρευση είναι αφιερωμένη στον κινεζικό πολιτισμό με αφορμή τη φετινή συμμετοχή της Κίνας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ως τιμώμενη χώρα.
Δραστηριότητες :
- Αφήγηση κινέζικων παραμυθιών
- Προβολή κινουμένων σχεδίων από την Κίνα
- Κινέζικη μουσική
- Βραδινό και πρωινό με κινέζικες λιχουδιές
- Κινέζικος κρυμμένος θησαυρός

Κόστος συμμετοχής :
15 ευρώ / παιδί
25 ευρώ / 2 παιδιά
30 ευρώ / 3 παιδιά

Απαραίτητα εφόδια :
- Άνετα ρούχα
- Βραδινές πιτζάμες
- Παντόφλες
- Φακοί εξερεύνησης

ΜΗ απαραίτητα εφόδια :
- Γονείς
- Βίντεο games
- Ακριβά αντικείμενα

Κάντε άμεσα την αίτηση σας εδώ :
https://goo.gl/forms/in7zxAHGWuyqIRf52

Λεπτομέρειες

 15 Σεπτεμβρίου 17

 21:00