Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Ελένη Μπουσμαλή / Πέμπτη 15 Μαρτιου / Μαυρη Τρυπα

Event

Ελένη Μπουσμαλή / Πέμπτη 15 Μαρτιου / Μαυρη Τρυπα

Η Ελένη Μπουσμαλή γεννήθηκε το 1990 στη Βέροια Ημαθίας.
Ζει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη ως μουσικός τα τελευταία χρόνια. Σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα κιθάρας και τους πειραματισμούς στη δημιουργία των δικών της τραγουδιών.
Το 2012 μετακομίζει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ξεκινάει τις εμφανίσεις της σε διάφορα μουσικά στέκια της πόλης , αλλά και σε διάφορα μέρη της Βορείου Ελλάδος.
Βασικές μουσικές επιρροές της, αποτελούν αγαπημένοι συνθέτες , ερμηνευτές και τραγουδοποιοί του Έντεχνου, λαϊκού και ρεμπέτικου πενταγράμμου (Μ. Κανά, Σ. Μάλαμας, Χ. Αλεξίου, Α. Πάνου, Γ. Ζαμπέτας, Γ. Καζαντζής κ.α). Στο πρόγραμμά της προσαρμόζει βασικές μουσικές της επιρροές σε συνδυασμό με κάποια από τα πιο ωραία τραγούδια της σύγχρονης μουσικής ανθολογίας. Αγαπημένα τραγούδια του παρελθόντος συναντιούνται αρμονικά με το σύγχρονο ελληνικό ποιοτικό τραγούδι .
Αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη διαδικασία επεξεργασίας των προσωπικών της τραγουδιών, εν όψει της πρώτης δισκογραφικής της δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Την άνοιξη του 2018 θα ξεκινήσει περιοδεία με τους σταθερούς συνοδοιπόρους της.
Μαζί της θα είναι:
Σοφία Βουλγαρίδου- Ακορντεόν
Κωνσταντίνος Γκούβας- Μπουζούκι
ΔημήτρηςΓουμπερίτσης-Κοντραμπάσο
Σοφία Καλπουρτζή-Πιάνο
Αντώνης Πασαλής-Τύμπανα
Είσοδος-5ευρώ

Λεπτομέρειες