Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Μέντα Live

Event

Μέντα Live

Το συγκρότημα δημιουργείται στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 αποτελώντας ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εναλλακτικά ποπ συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής. Μέχρι το Νοέμβριο του 2012 κυκλοφορούν 5 δίσκους με ελληνικό στίχο (“Στον πλανήτη του Εδμούνδου”, “Σε καινούργια μπάντα”, “Ινστρουμέντα”, “Ποπ” και “Μέντα”).
Το 2015 αλλάζουν τον ήχο τους με το άλμπουμ “Téléphérique” και 9 instrumental συνθέσεις. Πλέον αναζητούν ένα διαφορετικό καλλιτεχνικό δρόμο, αφαιρώντας τα φωνητικά και αφήνοντας τις εικόνες να δημιουργούνται μέσω της χρήσης των αναλογικών synthesizers που κυριαρχούν. Δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορούν ένα digital EP με τίτλο “K.I.D.” που περιέχει 4 νέες ορχηστρικές συνθέσεις και αποτελεί έναν φόρο τιμής στα παιδιά που μεγαλώνουν σε εμπόλεμες ζώνες.
Στα πλαίσια της προώθησης του τελευταίου άλμπουμ εμφανίζονται σε αρκετές σκηνές στην Ελλάδα ενώ συμμετέχουν και στο Plissken Festival 2016.
Στο τέλος του 2017 το έβδομο άλμπουμ της μπάντας είναι έτοιμο. Περιέχει 8 κομμάτια σε μίξεις του Χρήστου Λαϊνά και mastering του πολυβραβευμένου John Davis ηχολήπτη των Metropolis studios του Λονδίνου. Είναι και αυτό ορχηστρικό, τιτλοφορείται “Polyend” και κυκλοφορεί στις 9 Φεβρουαρίου 2018.
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCnXWYvNB6pTuxk2vEGp6Sg
Spotify:https://open.spotify.com/album/0zRjMNYqHQgyiVLSx53OIG
Bandcamp:https://menta.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/MENTA.Official/
εναρξη 22:00, είσοδος ελεύθερη όπως πάντα

Λεπτομέρειες