Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Η ιστορία του Β.Μ. - ενός ανθρώπου με κίτρινη μπλούζα

Event

Η ιστορία του Β.Μ. - ενός ανθρώπου με κίτρινη μπλούζα

Η ιστορία του Β.Μ. - ενός ανθρώπου με κίτρινη μπλούζα
Η δράση του ΚΘΒΕ «H ιστορία του Β. Μ. - ενός ανθρώπου με κίτρινη μπλούζα», σε σκηνοθεσία Ελεάνας Τσίχλη, συνεχίζει τον επιτυχημένο κύκλο παρουσιάσεων και τον Φεβρουάριο.
Η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δράση, εμπνευσμένη από τη ζωή και την τέχνη του Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι, θα παρουσιαστεί στο Φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου στις 2, 9, 16 & 28 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:00, καθώς και σε άλλους επιλεγμένους χώρους της Θεσσαλονίκης.
Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στις 20:00
Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, στις 20:00
Πέμπτη 15 Μαρτίου, στις 20.00
Πέμπτη 22 Μαρτίου, στις 20.00
Γενική είσοδος: 5€
Περισσότερα για την παράσταση και ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου > goo.gl/Mm3mab