Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

When The Funk Hits You // 15th Mar 2018

Event

When The Funk Hits You // 15th Mar 2018

Η πιο funky βραδιά της Θεσσαλονίκης επιστρέφει δριμύτερη την Πέμπτη 15 Μαρτίου στο Ladoze. Ο DJ Amaze Me ετοιμάζει τα φρεσκότερα grooves του, πακετάρει τα δυνατότερα beats του και ετοιμάζεται να παρουσιάσει ακόμα ένα “When The Funk Hits You” από το booth του Ladoze.
Funk και soul διάθεση που εμπνέεται και ενημερώνεται από τα classics των 60’s και 70’s, χωρίς όμως να γίνεται ακόμα ένα “oldies” ή “cult” party, αφού παραμένει στενά συντονισμένη με τα σημερινά, μουσικά sensibilities.
Προετοιμαστείτε καλά, φορέστε το σετάκι που σας κάνει να νιώθετε σαν τον Bootsy Collins ή την Chaka Khan και κάντε Electric Slide προς το Ladoze για ποτό, χορό και γκρουβάρισμα μέχρι τελικής πτώσης.
Kαλεσμένος της βραδιάς ο Dj Overloods
Πέμπτη 15 Μαρτίου, La Doze Bar

Λεπτομέρειες

 15 Μαρτίου 18

 21:00