Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού

Work In Progress - Stand Up Comedy

Event

Work In Progress - Stand Up Comedy

WORK IN PROGRESS - STAND UP COMEDY
Η Ήρα Κατσούδα, ο Ανδρέας Πασπάτης και ο Θανάσης Σαμαράς, τρείς κωμικοί με μακροχρόνια και δυνατή παρουσία στον χώρο του stand up δοκιμάζουν τα νέα τους κείμενα σε μια από κοινού work in progress παράσταση. Μετά τις επιτυχημένες solo παραστάσεις τους «ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ» και «Τσάι Party» , που πήγανε sold out σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη και επαρχία, η Ήρα και ο Ανδρέας ετοιμάζουν νέο υλικό για τις επόμενες παραστάσεις τους. Ταυτόχρονα , μετά από αμέτρητες επιτυχημένες εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία, ο Θανάσης Σαμαράς γράφει νέο υλικό για να το συνδυάσει με την αφρόκρεμα των κειμένων του όλων αυτών των χρόνων και να παρουσιάσει την πρώτη solo του παράσταση.
Οι τρείς κωμικοί μοιράζονται την σκηνή του Υπογείου, γράφουν και σβήνουν και δοκιμάζουν πάνω σας το πιο καινούριο κομμάτι της δουλειάς τους, σε μια παράσταση work in progress. Φρέσκα κείμενα, νέες και ποικίλες θεματολογίες και κωμικοί πειραματισμοί σε μια παράσταση που θα καθορίσει την βάση για 3 νέα stand up comedy specials.
Τετάρτες: 14, 21 και 28 Μαρτίου
Στις 21:00 στο “Υπόγειο” στην Μελενίκου Κωνσταντίνου 13
Είσοδος: 5 ευρώ
Τηλ. Κρατήσεων: 6979455218
Λίγα λόγια για τους κωμικούς:
Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε περισσότερες από 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Το 2014-15 σε συνεργασία με τον Ανδρέα Πασπάτη, παρουσίασαν το πρώτο stand up comedy battle στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παράστασης «Ο καθένας τα δικά του», ενώ το 2016 διοργάνωσαν και παρουσίασαν το πρώτο ζωντανό stand up comedy talk show “The Comedians” (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης). Επίσης, μαζί με τον Ανδρέα Πασπάτη, ήταν οι παρουσιαστές της τελετής έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει στο Stand up for U 2016 για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef» που αναμεταδόθηκε από τον ALPHA καθώς επίσης έχει παρουσιάσει την δουλειά της σε διοργανώσεις TedX. (Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη). Το 2012 ήταν μια εκ των δύο συγγραφέων του κωμικού show «Ο ΓΑΜΟΣ» που παιζόταν για 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Φέτος παρουσίασε την σόλο της παράσταση με τίτλο «ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ» που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία. Διοργανώνει βραδιές Open Mic. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφημίσεων. Έχει σπουδάσει Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική (studio Φλέµινγκ).
Ο Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά µε το standup comedy. Ξεκίνησε την ενασχόληση του µε την κωμωδία το 2007. Μετράει εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στο Λονδίνο όπου έχει συμμετάσχει και σε παραστάσεις του comedy central. Το 2015, μαζί με την Ήρα Κατσούδα, διοργάνωσαν και συμπαρουσίασαν, το πρώτο stand up comedy battle, και το 2016 το πρώτο ζωντανό comedy talk show “The Comedians”, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην Αθήνα. Επίσης, μαζί με την Ήρα Κατσούδα, ήταν οι παρουσιαστές της τελετής έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει στο «Stand up for U» για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef», που αναμεταδόθηκε από τον ALPHA καθώς επίσης έχει παρουσιάσει δουλειά του σε διοργανώσεις TedX (Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη). Φέτος παρουσίασε την σόλο του παράσταση με τίτλο «Τσάι Party» που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία. Ιδρυτής και πρόεδρος της comedy society του Brunel University (London), παραδίδει standup comedy workshops και διοργανώνει βραδιές OpenMic. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).
Ο Θανάσης Σαμαράς (Cain), ξεκίνησε ν’ ανεβάζει κωμικά βίντεο στο Youtube το 2012 και από τότε ανήκει στην ομάδα του Comedy Lab. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το Mega channel όσον αφορά στην δημιουργία βίντεο για την ηλεκτρονική πλατφόρμα του καναλιού. Η ενασχόλησή του με τα βίντεο τον οδήγησε να εργαστεί κι ως Executive Producer στην εταιρία Entrinno Productions, του Σάκη Τανιμανίδη, για λογαριασμό της εκπομπής «Ντενεκές» που προβλήθηκε από το Μακεδονία TV. Εκτός των βίντεο ασχολείται επαγγελματικά και με το Stand Up Comedy τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχει παίξει στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας και ήταν ο πρώτος που σε συνεργασία με άλλον κωμικό διοργάνωσε το πρώτο
Open Mic στη Θεσσαλονίκη το 2014, για την ανάδειξη νέων ατόμων στο Stand Up Comedy. Συνεχίζει τις παραστάσεις μέχρι τώρα κι ετοιμάζεται για την πρώτη του σόλο παράσταση.

Λεπτομέρειες

 14 Μαρτίου 18

 21:00

Million Hollers Live at Υπόγειο

Υπόγειο

22:00

==MILLION HOLLERS==
Entrance: 3 Euros

Be the Dj for 2Night

Υπόγειο

23:59

οχι αυτή που μας έρχεται , την άλλη Τετάρτη 21/3 μετά to Work In Progress - Stand Up Comedy δηλαδη μετά τις 00 00 θα γίνει στο Υπόγειο το Kάτι άλλo!! Τρείς Μουσικοί-μορφές της πόλης ο Kurk Maidanos , η Elina Tasioula και ο Dimitris Balas ενώνουν τις δυνάμεις τους...

Alcalica Live at Υπόγειο

Υπόγειο

22:00

==ΑLCALICA LIVE AT Υπόγειο==
Aegean Dream’n’Bass
Από το Βερολίνο, το πολιτικό/καλλιτεχνικό κέντρο της Ευρώπης, έως τη Μυτιλήνη, στο υδάτινο όριο, εκεί όπου σήμερα δοκιμάζεται ο ανθρωπισμός, εκεί όπου η συμφωνία EE - Τουρκίας δημιουργεί μια σκληρή πραγματικότητα.
Κάπως έτσι είναι και η πορεία των Alcalica, του σχήματος στον πυρήνα του οποίου συναντάμε...

Γιώργος Τσίγκος & Μαύροι Κύκλοι στο Υπόγειο - Θεσσαλονίκη

Υπόγειο

21:00

23 Μαρτίου 2018 ο Γιώργος Τσίγκος και οι Μαύροι Κύκλοι παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο στη μουσική σκηνή ΥΠΟΓΕΙΟ – Μελενίκου Κωνσταντίνου 13 – 546 35 - Θεσσαλονίκη.
Μετά από δισκογραφική απουσία 9 χρόνων επιστρέφουν δυναμικά με συλλογή 9 νέων τραγουδιών σε βινύλιο και ένθετο cd. Ο τίτλος του δίσκου...

23/3/18 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Παρουσίαση Νέου Δίσκου & LIVE

Υπόγειο

21:00

23 Μαρτίου 2018 ο Γιώργος Τσίγκος και οι Μαύροι Κύκλοι παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο στη μουσική σκηνή ΥΠΟΓΕΙΟ – Μελενίκου Κωνσταντίνου 13 – 546 35 - Θεσσαλονίκη.
Μετά από δισκογραφική απουσία 9 χρόνων επιστρέφουν δυναμικά με συλλογή 9 νέων τραγουδιών σε βινύλιο και ένθετο cd. Ο τίτλος του δίσκου...

Post Lovers live at Υπόγειο

Υπόγειο

21:30

Τo Σάββατο 24 Μαρτίου το Υπόγειο φιλοξενεί μια νέα μπάντα από την Αθήνα τους Post Lovers.
Ξεκίνησαν το 2015 ως solo project, που εξελίσσεται με τις ευγενικές προσθήκες των μουσικών του.
Οι Post Lovers παίζουν μικρά indie folk τραγούδια, μιλούν σε ύφος προσωπικό, τους αρέσουν τα “δεύτερα” φωνητικά και τα 90's...

Dagli Breakdown Party!

Υπόγειο

23:59

Dagli...the only way to be !
Μετά από τρία χρόνια στου Δαγκλή δεν αντέχουμε άλλο!
Μια ιστορία sex drugs & rock 'n' roll φτάνει στο τέλος της.
Ελάτε να περάσουμε απαίσια για μια τελευταία φορα!!!!!
dj sets by Giannhs Vourou/M.R Clarinet

free entrance
after 00:00

LIVE^^HexOmegaTroop

Υπόγειο

20:00

Κυριακή 25 Μαρτίου
- LIVE στο Υπόγειο (Μελενίκου Κωνσταντίνου 13)
Ώρα: 20:00 - 00:00
Hex Omega Troop (H.O.T)
Στη σκηνή του Υπογείου εμφανίζονται οι Hex Omega Troop για να ερμηνεύσουν τα ήδη κυκλοφορημένα τους κομμάτια, αλλά και να παρουσιάσουν αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια, που σκοπεύουν να κάνουν επιτυχίες.
Είναι μία νέα ομάδα που δουλεύει σκληρά...

Bazooka live στο Υπόγειο, Θεσσαλονίκη

Υπόγειο

21:00

Οι Bazooka δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2008 στο Βόλο και έκτοτε έχουν ως βάση τους την Αθήνα.

Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single “Shame Take My Brain/Ravening Trip” (Inch Allah Records) το 2011, ενώ το 2012 συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με την Αμερικάνικη Slovenly Recordings για την κυκλοφορία του EP “Ι...

We Own the Sky Live w/ Lunar Mgc + Sciopticon at Ypogeio

Υπόγειο

21:00

-A MAP CONSTELLATION PRESENTS-
WE.OWN.THE.SKY
MINI GREEK TOUR 2018
Μετά από μία περίοδο απουσίας, οι Αθηναίοι we.own.the.sky επιστρέφουν δυναμικά στα εγχώρια live δρώμενα με ένα mini ελληνικό tour και μια σειρά από dates σε Αθήνα και επαρχία.
Πέμπτη, 29 Μαρτίου
Υπόγειο, Θεσσαλονίκη
μαζί με τους Lunar mgc και Sciopticon
Οι we.own.the.sky σχηματίστηκαν στην Αθήνα το...

Back To The 2000's @Υπόγειο

Υπόγειο

23:59

Την Πέμπτη 29/3, μετα το We Own the Sky Live w/ Lunar Mgc + Sciopticon at Ypogeio το Υπόγειο πάει βόλτα στο memory lane και αναβιώνει για ένα βράδυ τις μουσίκες με τις οποίες περάσαμε τα λυκειακά μας χρόνια. Παραγγελείες ευπρόσδεκτες και επιθυμητές!
Μουσική από Giorgos Pavlopoulos

Nochnoy Dozor // One Man Drop Live at Υπόγειο

Υπόγειο

22:00

--ONE MAN DROP--
Τον Απρίλιο του 2014, οι One Man Drop ξεκίνησαν σαν ένα side project τεσσάρων μουσικών που εκείνη την εποχή δραστηριοποιούνταν με διάφορα άλλα σχήματα της Αθηναικής σκηνής.
Ο Πάνος Αγγελοθανάσης (Κιθάρα/Φωνητικά), ο Διαμαντής Καζούρης, ο Νίκος Γιαννούλης (Μπάσο) και η Έλενα Χατζηπαναγιώτη (Τύμπανα) συνέθεσαν το αρχικό line-up της...

Neo Garage Explosion

Υπόγειο

22:00

Η σύλληψη της ιδέας ενός επετειακού αφιερώματος του neo-garage κινήματος πάρθηκε από τους διοργανωτές της εκδήλωσης το καλοκαίρι του 2017.
Είναι εκείνες οι "συμμορίες" που με επίκεντρο τις Ηνωμένες Πολιτείες και επέκταση ανά την υφήλιο εδώ και 40 χρόνια "κοιτάζουν" αμετανόητα το παρελθόν και ώθησαν όλους εμάς να ανακαλύψουμε τα ξεχασμένα...

Act up Trio featuring Quentin Manfroy (flute)

Υπόγειο

21:30

Κυριακή 1 Απριλίου, δεν είναι ψέμα!!
Act up Trio featuring Quentin Manfroy (flute) σε μία και μοναδική εμφάνιση στο ''Υπόγειο'' Κων/νου Μελενίκου 13, Θεσσαλονίκη 546 35. Be there!
Είσοδος 5 ευρώ
Quentin Manfroy: Flute
Christos Yermenoglou: drums
Petros Damianidis: double bass
Giotis Damianidis: guitar
Μερικές πληροφορίες για τον Quentin και τους Act up:
Quentin Manfroy (1976) is...

Real Life Version / Hoi-Poi / One Hidden Frame at ypogeio 3/4

Υπόγειο

21:00

Οι One Hidden Frame απο Φιλανδία μαζί με Real Life Version Apo Slovenia τουράρουν στα βαλκάνια και συναντάν τους δικούς μας Hoi-Poi Farplane Wind για μια άκρως μελοδική πανκ ροκ βραδιά γεμάτη ένταση και συναισθήματα!
Good news from the North! Real Life Version and One Hidden Frame will be sharing...