Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Passive Aggressive - Αλίκη Τσακούμη Work in Progress

Event

Passive Aggressive - Αλίκη Τσακούμη Work in Progress

To Mαιευτήριο παρουσιάζει την παράσταση - work in progress της Αλίκης Τσακούμη, Passive Aggressive.
Η stand up comedian Αλίκη Τσακούμη σας καλεί να γελάσετε με μία μακριά λίστα πραγμάτων που την ενοχλούν, μεταξύ των οποίων το επιθετικό καμάκι των θεσσαλονικιών, οι υπερβολές των φαν του Καζαντζίδη, οι σκηνές ζηλοτυπίας και η παρεξήγηση γύρω από την έκφραση "γυναικεία δουλειά".
Οpening acts
Άγγελος Σπηλιόπουλος - Στέφανος Ζεν
Η Αλίκη Τσακούμη ασχολείται με το stand up comedy από το 2013 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. ‘Εχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στο showcase “New York comedy night” στο Παρίσι και στη φιλανθρωπική παράσταση “Stand up for u 2016” στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Με το Βαγγέλη Μουλαρά και τον Παναγιώτη Κούδα πραγματοποιούν τουρ με τίτλο "χάσμα γενεών". Tις σεζόν 2016 και 2017 έκανε το opening act της παράστασης «Σχεδόν 40» του Γιώργου Χατζηπαύλου στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.
Passive Aggressive - Αλίκη Τσακούμη Work in Progress
Σάββατο 17 Μαρτίου 21:00
Μαιευτήριο Comedy Club, Βαλαωρίτου 19, 2ος όροφος.
Είσοδος 6€
Κρατήσεις 6983300705 και www.maieftiriocomedy.gr/reserve

Λεπτομέρειες