Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Συναυλία Οικονομικής Στήριξης για το Πάρκο Τσέπης

Event

Συναυλία Οικονομικής Στήριξης για το Πάρκο Τσέπης

Η Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου δραστηριοποιείται τα τελευταία 4 χρόνια στον ομώνυμο δρόμο και στα πέριξ αυτού, αναπτύσσοντας διάφορες πολιτιστικές δράσεις στον δημόσιο χώρο όπως είναι το Δείπνο της Άνοιξης. Με τις δράσεις μας θέλουμε να συμβάλουμε στην καλλιέργεια της ταυτότητας της Γειτονιάς μας και στην εμπέδωση μιας περισσότερο συμμετοχικής κουλτούρας που αφορά το δικαίωμά μας στην πόλη.
Πριν από ένα χρόνο υιοθετήσαμε την ιδέα να δημιουργήσουμε το πρώτο Πάρκο Τσέπης , Αγαπηνού - Ιωάννου Μιχαήλ σε ένα από τα πολλά εγκαταλειμμένα οικόπεδα της Θεσσαλονίκης. Μέχρι τώρα έχουμε ακολουθήσει συγκεκριμένα και μεθοδολογικά βήματα για την δημιουργία ενός τόπου που αφορά όλη την Γειτονιά. Μέσω εργαστηρίων, εκθέσεων, δράσεων ενημέρωσης και κυρίως ανοιχτών συνελεύσεων, στη βάση της ισότητας, της αλληλεγγύης και της οριζόντιας λειτουργίας. Δημιουργούμε από κοινού ένα σημείο αναφοράς από και για την Γειτονιά, έναν χώρο συνάθροισης, ελεύθερης έκφρασης και ανταλλαγής ιδεών.
Από τον προηγούμενο Δεκέμβριο έχουμε ξεκινήσει τις εργασίες, μετατρέποντας σταδιακά έναν ξεχασμένο χώρο σε πάρκο.
Για μία κοινή προσπάθεια που αφορά την αναβάθμιση της ζωής μας, πέρα από κάθε είδους επιβαλλόμενους διαχωρισμούς, προσπαθούμε με όλα τα μέσα, ακολουθώντας τις αρχές της αυτοοργάνωσης και της αυτοδιαχείρισης, θέλοντας να δείξουμε έμπρακτα ότι η οργάνωση των από-τα-κάτω μπορεί να λειτουργήσει με πραγματικό κοινωνικό αντίκτυπο ενάντια στην απομόνωση της κρίσης.
Με αυτό ακριβώς το πλαίσιο σας καλούμε στη συναυλία οικονομικής ενίσχυσης για το Πάρκο Τσέπης στις 15 Μαρτίου, στον πολυχώρο WE, 3ης Σεπτεμβρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη. Η συμμετοχή και η συνδρομή όλων μας είναι το μοναδικό θεμέλιο στήριξης και ενθάρρυνσης για την συνέχιση του εγχειρήματος.
Με την συμμετοχή των Kako Synapantima, Μπάμπης Μπατμανίδης - Babis Batmanidis Co\m/pany & The Balguns
Guest: PARANAUE
Θα προβληθεί αφιέρωμα για το Πάρκο Τσέπης από το Αντιδραστήριο της ΕΡΤ3!
#ΠάρκοΤσέπης #ParkoTsepis #PocketPark #BabisBatmanidis #BBCompany #KakoSynapantima #TheBalgans #Paranaue #WE #Svolou #Σβώλου #Live #Concert #Support #Γειτονιά #Neighbourhood #RightToTheCity #DIY #Urbanism #Placemaking
Γίνε και εσύ συμπαραγωγός στην προσπάθεια μας!
Είσοδος: 6 Ευρώ (με μπύρα)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Χορηγοί Επικοινωνίας:
TV
TV100 Thessaloniki
Websites
VICE Greece
Parallaximag
Lavart
The Loner
Voria.gr
thessnews.gr
@AlterThess
Radio
Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM-100
1055Rock
Θεσσαλονικη FM100
Μήνυμα 107.7FM
Στο Κόκκινο 105,5 93,4 FM Στο Κόκκινο
Ράδιο Θεσσαλονίκη
Ερωτικός 948
FAIR PLAY FM 96,1
Libero FM107.4 Sport Radio
___________
Σημεία προπώλησης:
Ακυβέρνητες Πολιτείες Συνεργατικό Βιβλιοπωλείο-Καφέ
Ζώγια - Βιβλίο Τσάι Και Συμπάθεια
Ενοχές
Stereodisc Record Shop
Σάρωθρον Cafe Bar
Hemingway bistrot
iliotropio cafe
Lotus Record Shop (Σκρά 7)
ΑΖΑ Video Club (Αλ.Σβώλου 6)
Ευχαριστούμε τους: Τον Ακης Σακελλαριου και τον Γιάννης Τσολακίδης για την επιμέλεια του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού διαφημιστικού και την The White Dot για τις αερολήψεις.

Λεπτομέρειες

 15 Μαρτίου 18

 07:30