Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Radioact + Oceandvst live in Thessaloniki

Event

Radioact + Oceandvst live in Thessaloniki

Οι RadioAct επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη , για ενα μοναδικό show το Σαββατο 16 Σεπτεμβριου στο 8Ball Club Thessaloniki . Μαζί τους οι OCEANDVST .
Προπώληση εισιτηρίων
Stereodisc Record Shop
InSpot Syndikas

Λεπτομέρειες

 16 Σεπτεμβρίου 17

 19:30

Εκδρομή 8Ball/Nephilim | STONE SOUR | Sofia (BG) | 27/6

8Ball Club

09:00

Η αμερικανική μπάντα STONE SOUR πρόκειται να παίξει στη Σόφια στις 27 Ιουνίου!
Οι STONE SOUR υπήρξαν μια επιτυχημένη συναυλιακή μπάντα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Κοιτάζοντας το τρέχον πρόγραμμα της περιοδείας τους, μπορεί κανείς εύκολα να δει το πόσο αγαπούν να παίζουν ζωντανά και να προσπαθούν σκληρά να φτάσουν...