Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Discoteca Internacional Friday 16 March at La Doze

Event

Discoteca Internacional Friday 16 March at La Doze

Tο DISCOTECA INTERNACIONAL επανέρχεται στο LA DOΖE για το τρίτο event μέσα στο 2018 και μας προσκαλεί για ένα ακόμα μουσικό ταξίδι στους ρυθμούς και τους ήχους του κόσμου. Ο Pale Penguin θα μας ταξιδέψει με ήχους της Λατινικής Αμερικής που εκφράζουν την διαφορετικότητα στην κουλτούρα των χωρών της Ηπείρου μιξάροντας Cumbia Colombiana, Champeta, Bombas, Afro-Colombian grooves, Plenas, Electronica Guajira, Cuban Rumbas, Salsa Electronic, Tropical Waltz, Calypso, Brasileiro Electronico, Favela Funk, Mexican Tamboras, Chilean and Mexican Cumbias, Moomba's, Reggaeton και Tropical House.
Δωρεάν limited σακουλάκια με flyers, mix CD, stickers, Discoteca cards, badges, magnets καθώς και Discoteca map posters περιμένουν το κοινό τους. Στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του LA DOZE, η βραδιά της Παρασκευής 16 Μαρτίου προβλέπεται καυτή και άκρως χορευτική με άφθονα Daiquiris, Caipirinhas, Mojitos, Cuba Libre, Batidas De Cocos και άλλα τροπικά cocktail!

Λεπτομέρειες

 16 Μαρτίου 18

 22:00