Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Φασουλάς-Καλλέργης στο club του Μύλου

Event

Φασουλάς-Καλλέργης στο club του Μύλου

Γιώργος Φασουλάς και Κώστας Καλλέργης με το συγκρότημά τους. Για ένα απόλυτα Κρητικό γλέντι. Τιμή εισόδου 10 ευρώ. τηλεφωνο κρατήσεων: 6983946697 - 6970847755 - 6944463525

Ο Γιώργης Φασουλάς και ο Κώστας Καλλέργης είναι δυο νέοι Ανωγειανοί καλλιτέχνες που καταθέτουν το μεράκι τους, την ευαισθησία τους και την μελωδικότητα τους, μέσα από τη λύρα και το λαούτο τους!
Το συγκεκριμένο καλλιτεχνικό δίδυμο αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της νέας γενιάς, το μέλλον της Κρητικής μουσικής παράδοσης και συγκεντρώνει το έργο μεγάλων καλλιτεχνών.
Η συνεργασία τους μετρά 20 χρόνια και ένα χρυσό δίσκο «Όλος ο κόσμος Θάλασσα».
Τα άλμπουμ τους είναι τα εξής:
– Καλημέρα Κρήτη το 1999
– Τα Μερακλίδικα Πουλιά το 2001
– Όλος ο κόσμος Θάλασσα το 2003
– Τσ’ Αγάπης σου οι Θύμησες το 2006
– Φωθιά τσ’ αγάπης το 2008
– Τα χρώματα τσ’ Ανατολής το 2013

Λεπτομέρειες

 22 Σεπτεμβρίου 17

 22:00