Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

S1N the trilogy | "The Original Sin" w/SlMEON & Bakerman

Event

S1N the trilogy | "The Original Sin" w/SlMEON & Bakerman

Μετά από ένα χρόνο αμαρτιών, το S1N παρουσιάζει μία θεματική τριλογία.
Αντλώντας έμπνευση από τα μεγαλύτερα αμαρτήματα της ιστορίας το uberdooze αλλάζει και μεταμορφώνεται στον ναό της αμαρτίας.
Κεφάλαιο πρώτο: "The Original Sin" / "Το προπατωρικό αμάρτημα"
Καλεσμένος στο πρώτο κεφάλαιο ο Bakerman.
Ο Χρηστος Πετρακιδης aka Dj Bakerman, γεννήθηκε στην Αθηνα, έκανε τα πρώτα του βηματα στη μουσική ως μαθητής κλασσικου πιάνου και τα τελευταία 12 χρονια ως Dj. Στα sets του παρουσιαζει Balearic/House/Soul ηχους.
Έχει εβδομαδιαία εκπομπή Bakerman's Sounds στον cannibal radio κάθε τέταρτη 16:00-18:00.
Η βασική του άποψη είναι "ο dj δεν παιζει ότι θελει το κοινό αλλα προτεινει νεους ηχους".
https://www.facebook.com/BakermanChris/
https://www.mixcloud.com/chris-bakerman/
In a religious context, sin is the act of violating God's will by transgressing his commandments. Sin can also be viewed as any thought or action that endangers the ideal relationship between an individual and God; or as any diversion from the perceived ideal order for human living. To sin has been defined as "to miss the mark.

Λεπτομέρειες

 17 Μαρτίου 18

 22:00