Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού

Deaf Radio [GR] w/Morphine Social Club [GR] live at Rover Bar

Event

Deaf Radio [GR] w/Morphine Social Club [GR] live at Rover Bar

Μετά από μία εβδομάδα περιπλάνησης σε Βαλκάνια και Ευρώπη, οι Deaf Radio επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Rover Bar, κλείνοντας έτσι την πρώτη τους mini ευρωπαική περιοδεία. Κουβαλώντας ιστορίες και ενέργεια από τον δρόμο, σκοπεύουν να παρασύρουν το κοινό τους στην μοναδική ατμόσφαιρα του "Alarm".
Deaf Radio
Οι Deaf Radio είναι ένα κιθαριστικό ροκ σχήμα, που υπάρχει από το 2015. Το ντεμπούτο album τους “Alarm”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 9 Ιανουάριου του 2017, απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, οδηγώντας σε ένα sold out release show αλλά και στην εξάντληση των 300 πρώτων βινυλίων σε λιγότερο από 3 μήνες.
Η αναγνώριση του "Alarm" ως ενός από τους καλύτερους δίσκους της εγχώριας σκηνής μέχρι εκείνη τη στιγμή, οδήγησε την μπάντα το καλοκαίρι του 2017 στη σκηνη του Ejekt Festival, δίπλα στους The Killers, The Kills και τους Circa Waves, σε μία εμφάνιση που κρίθηκε άκρως επιτυχημένη.
Έχοντας ήδη συστηθεί από το καλοκαίρι του 2016, παίρνοντας μέρος σε πολλά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα με ονόματα όπως 1000mods, Nightstalker, Planet of Zeus, οι Deaf Radio ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τα πρώτα singles του “Alarm” και με αποκορύφωμα την κυκλοφορία του video clip για το “Anytime”, το οποίο παρουσιάστηκε στο “Silver Screenings Section” των Berlin Music Awards.
Ηχητικά χαρακτηρίζονται από βαριά κιθαριστικά riffs και ογκώδη τύμπανα, που συνδυάζονται με χαρακτηριστικές φωνητικές μελωδίες, δημιουργώντας μια εκρηκτική και άλλοτε σκοτεινή-σχεδόν παγανιστική ατμόσφαιρα, ενώ στιχουργικά κατακλύζονται από υπαρξιακές -ενίοτε δυστοπικές σκέψεις φέρνοντας στην επιφάνεια τις εσωτερικές τους ανησυχίες.
https://www.facebook.com/deafradioband
https://deafradio.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/deaf.radio/

Λεπτομέρειες

 20 Σεπτεμβρίου 17

 21:30

Coretheband live at Rover Bar w/ Oceandvst

Rover Bar

22:00

Λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους Full Length Album,
οι CORETHEBAND επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για μια αξέχαστη συναυλια μαζί με τους OCEANDVST.
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ROVER BAR
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
If you’re in the habit of putting acts in a box, stop right now. It’s unlikely that you’ll find a box that can comfortably...

The Karamazov project fullband & the Dead Ends live at Rover Bar

Rover Bar

21:45

the Karamazov project full band & the Dead Ends
Τετάρτη 7 Μαρτίου
Rover Bar | είσοδος ελεύθερη | έναρξη μετά τις 10μμ
Αφού μας επισκέφθηκε ήδη αρκετές φορές μόνος ως guest σπουδαίων solo καλλιτεχνών (Sivert Hoyem των Madrugada, Steve Wynn των Dream Syndicate αλλά και εκείνο το επεισοδιακό live με τον Dan Stuart...