Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Βραδινή Χοροεσπερίδα στελεχών

Event

Βραδινή Χοροεσπερίδα στελεχών

Το καλοκαίρι 2017 μόλις έλαβε τέλος..! Σήμερα αποχώρησαν και οι τελευταίοι κατασκηνωτές..!
Ήταν ένα υπέροχο και έντονο καλοκαίρι..! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό της κατασκήνωσης, όλα τα στελέχη για τη συνέπεια , την αγάπη και την αφοσοίωση τους.
Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο WE συναντιόμαστε και πάλι, για να σμίξουμε, να θυμηθούμε, να αναπολήσουμε τις καλοκαιρινές μας στιγμές..Στο θέατρο, στη θάλασσα, στα βαγόνια, στην τραπεζαρία, στην πισίνα, στα γήπεδα...
Μια φορά Τσαφ Τσουφ.. Πάντα Τσαφ Τσουφ...!
Σας περιμένουμε όλους και όλες για να γιορτάσουμε και να ευχηθούμε καλή αντάμωση..
Το καλοκαίρι 2018 είναι κοντά..! Ψηλά το κεφάλι..!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00..!

Λεπτομέρειες

 16 Σεπτεμβρίου 17

 21:00