Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Aperitivo Party

Event

Aperitivo Party

Μετά από 3 χρονιά παρουσίας, το be*, το αγαπημένο στέκι της Θεσσαλονίκης, καλοσωρίζει και πάλι τους αγαπημένους του φίλους και συστήνεται ξανά στους καινούριους μέσα από την αγαπημένη συνήθεια του aperitivo που αλλάζει!
Kάθε δύο βδομάδες ένα νέο θεματικό aperitivo σας περιμένει να το ανακαλύψετε. Με μόνο 12 ευρώ θα βρείτε πολλές επιλογές να συνοδεύσετε το cocktail σας από τον μπουφέ που ετοίμαζει ο chef του be*, Grigoris Karakasidis, κλείνοντας το μάτι στα ποτά της ομάδας του bar του Nikos Mpazoukas. Η βραδιά απογειώνεται με τις μουσικές επιλογές των SoulFood Thessaloniki και σας καλεί να παραγγείλετε και δεύτερο και τρίτο cocktail μόνο με 5 ευρώ και να κάνετε την Πέμπτη το νέο, πιο cool Σάββατο!
Αυτή την Πέμπτη 14/09 σας περιμένουμε για το season premiere που θα συστήσει στους Θεσσαλονικείς το aperitivo απ’ την αρχή!
Σας περιμένουμε! be* there!

Λεπτομέρειες

 14 Σεπτεμβρίου 17

 19:00