Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Echonomist Presents Influences

Event

Echonomist Presents Influences

Ο Echonomist, κατά κόσμον Πέτρος Μαγγανάρης, γνωστός μέσα απο μια 15ετη πλέον πορεία στην σύγχρονη εγχώρια αλλά κ παγκόσμια ηλεκτρονική σκηνή, σε ένα μουσικό brainstorming χωρις είδη κ ταμπέλες, το βράδι της Πέμπτης 15 Μαρτίου θα μας παρουσιάσει τις επιρροές που όρισαν την καλλιτεχνική και μουσική του προσωπικότητα.
Απο την trip hop, indie-tronica μπάντα «ινφο», μέχρι τις έως και τώρα κυκλοφορίες του στη παγκόσμια ηλεκτρονική dance σκηνή ως Εchonomist, η μουσικη του καταγωγή προέρχεται απο ενα συνοθύλευμα αμέτρητων επιρροών.
Απο αυτό το εγχείρημα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Παναγιώτης Λουκουμάς AKA Mr.Lookman, βασικό στέλεχος του πρώτου μουσικού project του echonomist, τους «ινφο».

Λεπτομέρειες

 15 Μαρτίου 18

 19:00