Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

St.PATRICK'S DAY @ 8BALL

Event

St.PATRICK'S DAY @ 8BALL

Πιστοί στην παράδοση του να σας φέρνουμε όλα αυτά τα ξενόφερτα έθιμα του Σατανά έτσι και το Σάββατο 17/3 συγκεντρώσαμε τις δυνάμεις μας για να γιορτάσουμε την μνήμη του Ιρλανδού Αγίου Πατρικίου του Καταστροφέα των συκωτιών μεγάλη η χάρη Του με τον δικό μας μοναδικό τρόπο!!!
DJs από όλες τις άκρες της χώρας καταφθάνουν στο 8Ball με κατάνυξη και ευλάβεια προς τιμήν του Αγίου!!!
2 όροφοι σημαίνει 2 πάρτι αλλά σε αυτήν την περίπτωση παίρνετε και ένα 3ο πάρτι δώρο καθώς μετά τα μεσάνυχτα θα έχουμε και το πάρτι γενεθλίων του μοναδικού Nikos Kokonezakis!!!
Ανεβαστικές μουσικές όλων των ειδών!!!Χορευτικές στο ισόγειο και ξέφρενη ροκ διάθεση στον 1ο όροφο με μια folk πινελιά φυσικά ένεκα της ημέρας!!!
Το γλέντι θα απογειωθεί με την παρουσία των κοριτσιών της Guinness τα οποία όχι απλά θα ομορφαίνουν την βραδιά αλλά και θα μοιράσουν πολλά δώρα του official merchandise της πολυαγαπημένης μας μαύρης μπύρας!!!
St.Patrick's Day στο 8Ball λοιπόν και οι θεοί να μας λυπηθούν...🤘🏻🍀🤘🏻
🎶 The Boys Are Back...🎶
🍀 2 FLOORS
🍀 3 PARTIES
🍀 4 DJs ( DANIEL | MAC | PANOS | KOKOS )
🎂 KOKOS' BIRTHDAY PARTY!!!

Λεπτομέρειες

 17 Μαρτίου 18

 21:00