Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού

Moderator & Moun Ten #skygaze_sessions @Wonderwall Rooftop & Bar

Event

Moderator & Moun Ten #skygaze_sessions @Wonderwall Rooftop & Bar

Ο Αθηναίος Moderator έχει ήδη κάνει πολλά σημαντικά βήματα στην καριέρα του ως DJ. Έχει κυκλοφορήσει μία σειρά από ποιοτικά LPs, έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες της hip hop/trip hop/funk/downbeat σκηνής όπως η Cold Busted Records ή ή η Cult Classic Records και έχει εκπροσωπήσει την ελληνική μουσική παραγωγή σε χώρες όπως η Γαλλία και το Βέλγιο. Επιπλέον, έχει μοιραστεί τη σκηνή με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Θεσσαλονικιός Mononome και o Γάλλος Kognitif. Και όλα αυτά σε ηλικία μόλις 24 ετών.
Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με την παράθεση πληροφοριών αλλά νομίζουμε ότι σάς δώσαμε τη βασική ιδέα. Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου ο Moderator θα βρεθεί στην ταράτσα του Wonderwall Rooftop and Bar για να μας αποδείξει αυτό που επανειλημμένα έχει δηλώσει: ότι η μουσική για αυτόν είναι μία απόλυτα θεραπευτική και απελευθερωτική διαδικασία, στην οποία αφοσιώνεται με όλη του την καρδιά. Και εμείς θα είμαστε εκεί για να τον παρακολουθήσουμε.
Θα προηγηθεί warm-up DJ set από τον Mount Ten.
Είσοδος ελεύθερη.
Διοργάνωση: Skygaze Sessions | Love Light Productions, Radio Nowhere & WonderWall RoofTop & Bar

Λεπτομέρειες

 13 Σεπτεμβρίου 17

 20:00

Kseftilasion Roof Party! DJset Alexandros Harizanis (1055Rock)

Wonderwall

22:30

Το Kseftilasion Party ξαναπαίζει μπαλίτσα στην ταράτσα του WonderWall RoofTop & Bar!
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με 80's και 90's cult, trash, disco και - ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας - μπούρδες που άλλοι ντρέπονται να βάλουν στο πρόγραμμα τους. Στο Kseftilasion Party όμως, δεν έχουμε τέτοιες αναστολές. Ο...

The Blue Square DJ Set #Skygaze_sessions @Wonderwall Rooftop

Wonderwall

22:00

Ήταν καλοκαίρι του 2010 όταν οι Radim και Radical αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις του και να αξιοποιήσουν τα κοινά τους ενδιαφέροντα για να φτιάξουν μουσική. Παλιά βινύλια, ξεχασμένα samples, soundtracks από cult ταινίες, νουάρ ατμοσφαιρικοί ήχοι και ψυχεδελικό rock αξιοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή ως πηγές έμπνευσης. Και έτσι,...

Dog Day | Pet Friendly Day | Sunday 1 Oct

Wonderwall

15:00

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το WonderWall RoofTop & Bar μαζί με το feeders.gr, διοργανώνουμε ένα Pet-Friendly All Day Party στην ταράτσα μας για εσάς και τα κατοικίδιά σας!
🐶
Θα σας περιμένουμε με δώρο λιχουδιές και την καλύτερη μουσική από τον DJ MethODD (Evangelos Moliviatis)

Dog Day | Pet-Friendly Day Sunday 1 October

Wonderwall

15:00

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στην ταράτσα μας είναι καλοδεχούμενοι και οι τετράποδοι φίλοι σας!
🐶
Μία Pet-Friendly Day που διοργανώνουμε παρέα με το feeders.gr.
Θα σας περιμένουμε με δωράκια για τα κατοικίδιά σας, κληρώσεις και τη καλύτερη μουσική από MethODD(aka Evangelos Moliviatis)!

Thavius Beck & Mount Destro #Skygaze_sessions @Wonderwall

Wonderwall

10:00

Η πρώτη συνεργασία των Skygaze Sessions με διεθνή καλλιτέχνη είναι γεγονός και μας έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Ο Thavius Beck είναι Αμερικανός producer και rapper με έδρα το Brooklyn. Ξεκίνησε τη μουσική του πορεία από το Los Angeles. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 εντάχθηκε στην κολεκτίβα Global...