Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Moderator & Moun Ten #skygaze_sessions @Wonderwall Rooftop & Bar

Event

Moderator & Moun Ten #skygaze_sessions @Wonderwall Rooftop & Bar

Ο Αθηναίος Moderator έχει ήδη κάνει πολλά σημαντικά βήματα στην καριέρα του ως DJ. Έχει κυκλοφορήσει μία σειρά από ποιοτικά LPs, έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες της hip hop/trip hop/funk/downbeat σκηνής όπως η Cold Busted Records ή ή η Cult Classic Records και έχει εκπροσωπήσει την ελληνική μουσική παραγωγή σε χώρες όπως η Γαλλία και το Βέλγιο. Επιπλέον, έχει μοιραστεί τη σκηνή με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Θεσσαλονικιός Mononome και o Γάλλος Kognitif. Και όλα αυτά σε ηλικία μόλις 24 ετών.
Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με την παράθεση πληροφοριών αλλά νομίζουμε ότι σάς δώσαμε τη βασική ιδέα. Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου ο Moderator θα βρεθεί στην ταράτσα του Wonderwall Rooftop and Bar για να μας αποδείξει αυτό που επανειλημμένα έχει δηλώσει: ότι η μουσική για αυτόν είναι μία απόλυτα θεραπευτική και απελευθερωτική διαδικασία, στην οποία αφοσιώνεται με όλη του την καρδιά. Και εμείς θα είμαστε εκεί για να τον παρακολουθήσουμε.
Θα προηγηθεί warm-up DJ set από τον Mount Ten.
Είσοδος ελεύθερη.
Διοργάνωση: Skygaze Sessions | Love Light Productions, Radio Nowhere & WonderWall RoofTop & Bar

Λεπτομέρειες

 13 Σεπτεμβρίου 17

 20:00