Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού

Moderator & Moun Ten #skygaze_sessions @Wonderwall Rooftop & Bar

Event

Moderator & Moun Ten #skygaze_sessions @Wonderwall Rooftop & Bar

Ο Αθηναίος Moderator έχει ήδη κάνει πολλά σημαντικά βήματα στην καριέρα του ως DJ. Έχει κυκλοφορήσει μία σειρά από ποιοτικά LPs, έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες της hip hop/trip hop/funk/downbeat σκηνής όπως η Cold Busted Records ή ή η Cult Classic Records και έχει εκπροσωπήσει την ελληνική μουσική παραγωγή σε χώρες όπως η Γαλλία και το Βέλγιο. Επιπλέον, έχει μοιραστεί τη σκηνή με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Θεσσαλονικιός Mononome και o Γάλλος Kognitif. Και όλα αυτά σε ηλικία μόλις 24 ετών.
Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με την παράθεση πληροφοριών αλλά νομίζουμε ότι σάς δώσαμε τη βασική ιδέα. Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου ο Moderator θα βρεθεί στην ταράτσα του Wonderwall Rooftop and Bar για να μας αποδείξει αυτό που επανειλημμένα έχει δηλώσει: ότι η μουσική για αυτόν είναι μία απόλυτα θεραπευτική και απελευθερωτική διαδικασία, στην οποία αφοσιώνεται με όλη του την καρδιά. Και εμείς θα είμαστε εκεί για να τον παρακολουθήσουμε.
Θα προηγηθεί warm-up DJ set από τον Mount Ten.
Είσοδος ελεύθερη.
Διοργάνωση: Skygaze Sessions | Love Light Productions, Radio Nowhere & WonderWall RoofTop & Bar

Λεπτομέρειες

 13 Σεπτεμβρίου 17

 20:00

Radio Nowhere VS Fridays @Wonderwall Rooftop

Wonderwall

21:00

Πατάνε τα κουμπιά στο controller με μανία. Οι κόρες των ματιών τους διαστέλλονται από την προσπάθεια και ο ιδρώτας τούς μουλιάζει στα χέρια. Το πρόσωπό τους είναι σχεδόν κολλημένο στην οθόνη. Οι εθιστικές μουσικές που ακούγονται στο background τούς πορώνουν ακόμα περισσότερο. Η νίκη είναι δική τους και το ξέρουν!
Αν...