Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Pavlidis-Stefanidis Quartet 15 Sep '17 @DuendeJazzBar

Event

Pavlidis-Stefanidis Quartet 15 Sep '17 @DuendeJazzBar

Ο Γιάννης Παυλιδης και ο Μακης Στεφανιδης επιστρέφουν για ένα ξεχωριστό λαιβ στο Duende όπου θα παρουσιάσουν μουσικη από γνωστούς συνθέτες/μουσικούς της τζαζ. Δυο καταξιωμένοι μουσικοί με πολλαπλές συνεργασίες με μουσικούς παγκόσμιου φήμης θα συμπράξουν στην πρωτη εμφάνιση της σεζόν με το κουαρτέτο.
Jiannis Pavlidis and Makis Stefanidis join forces for a special show in Duende Jazz Bar, where they will present material by famous jazz composers. Both widely acknowledged in their field, having multiple collaborations with world class musicians, they will get together on stage for the first time this season.
Το κουαρτέτο/ the band:
Γιάννης Παυλίδης-κιθάρα
Μάκης Στεφανίδης-κιθάρα
Λακης Τζήμκας-μπάσο
Αλεκος Σπανίδης-τύμπανα
Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου/This Friday, September 15!
Duende Jazz Bar
Kαλαποθάκη 16
Reservations/Τηλέφωνα κρατήσεων:
2310 252704
6988 554828
Έναρξη/Starts at: 21:30
Είσοδος/entry fee: 3€

Λεπτομέρειες

 15 Σεπτεμβρίου 17

 21:30