Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

NORMA the band & Ground Zero LIVE @Καφωδείο Ελληνικό,Θεσσαλονίκη

Event

NORMA the band & Ground Zero LIVE @Καφωδείο Ελληνικό,Θεσσαλονίκη

Μετά από περίπου ένα χρόνο απουσίας από τις ζωντανές εμφανίσεις, οι NORMA, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα από τα Γιάννενα, βγαίνουν ξανά στο δρόμο στα πλαίσια του «10 Years Beyond Normal» micro tour!
Ανεβαίνουν στο πάλκο και ερμηνεύουν ζωντανά τις πιο σημαντικές στιγμές της δισκογραφίας τους (Βόρεια και Δυτικά, Εναντίον, Δικαιο..σήψη, O tempora, o mores, Άσμα ΙΙΙ / Μυστικά), καθώς και επιλεγμένα κομμάτια της ελληνικής ροκ σκηνής.
Με σημαντικές αλλαγές και προσθήκες στη σκηνική τους παρουσία και τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών, οι NORMA παρουσιάζουν ένα δυνατό συναυλιακό ξέσπασμα γεμάτο ενέργεια και ρυθμό, λίγο πριν την επερχόμενη κυκλοφορία του επετειακού ντοκιμαντέρ για τα 10 χρόνια της μπάντας, που «σφράγισε» την περασμένη χρονιά.
To «10 Years Beyond Normal» micro tour θα κάνει στάση σε αρκετές μουσικές σκηνές της Ελλάδας, με τη συντροφιά εκλεκτών φίλων και καλλιτεχνών σε πολλές από αυτές.
Την Παρασκευή 16 Μαρτίου και ώρα 22:00 το «10 Years Beyond Normal» micro tour των NORMA, κάνει στάση στη Θεσσαλονίκη, στο αγαπημένο Καφωδείο Ελληνικό. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι θα είναι η Low Bap παρέα των Active Member, GROUND ZERO, από τη Θεσσαλονίκη. Τα δύο συγκροτήματα συνδέει η μορφή και η φωνή του θρυλικού Θάνου Ανεστόπουλου, με τον οποίο συνεργάστηκαν λίγους μήνες πριν την απώλειά του και η συναυλιακή σύμπραξή τους αναμένεται να είναι στιχουργικά και μουσικά άκρως ενδιαφέρουσα!
Είσοδος 3€
Poster Designer: Διογένης Χαντζόπουλος (Gnome Creative)
Contact & Info:
NORMA the band:
normatheband.gr
normatheband.bandcamp.com
facebook.com/NORMA the band
youtube.com/NormaTheBand
soundcloud.com/norma-the-band
[email protected]
GROUND ZERO:
facebook.com/officialgroundzero
[email protected]
http://groundzeroofficial.gr/
youtube.com/groundzerolowbap
soundcloud.com/csaw
soundcloud.com/djfound
soundcloud.com/kostas-verros
soundcloud.com/oneireuthslowbap

Λεπτομέρειες