Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Η Μαρία Παπανικολάου στη Μικρή Σκηνή

Event

Η Μαρία Παπανικολάου στη Μικρή Σκηνή

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου | ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ - Μαρία Παπανικολάου
Φιλική συμμετοχή: Δημήτρης Ζερβουδάκης
Με μια αγκαλιά τραγούδια, αυτή την όμορφη βραδιά, 20 Σεπτέμβρη, στο χώρο της Μονής Λαζαριστών, θα τραγουδήσουμε όλοι, τραγούδια παλιά και νέα!
Είναι πολλά τα όμορφα τραγούδια αλλά δε φτάνει μια βραδιά για να ειπωθούν…
Κάθε φορά μια νέα μουσική αναζήτηση, άλλος ήχος, άλλη προσέγγιση των τραγουδιών. Αυτών των τραγουδιών, πού άλλοτε είναι γνωστά σε όλους και μπαίνουν στα χείλη των ανθρώπων κι άλλοτε είναι άγνωστα. Και αυτά όμως έχουν το σκοπό τους! Ν’ ανοίξουν και να δημιουργήσουν νέους δρόμους στα συναισθήματα στο κοινό! Να μοιραστεί ο τραγουδιστής και ο μουσικός, να κεράσει και να επικοινωνήσει!
Μια τέτοια βραδιά σας θέλουμε παρέα μας! Μια τέτοια βραδιά καλεσμένος μας ο Δημήτρης Ζερβουδάκης. Με αφορμή την καταγραφή, την ηχογράφηση ενός ανέκδοτου τραγουδιού του «Τα ρολόγια» θα τον προσκαλέσουμε να μας πει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο κάποια από τα αγαπημένα μας τραγούδια.
Με αγάπη και διάθεση να το μοιραστούμε μαζί σας, με ζεστασιά!
INFO:
Μονή Λαζαριστών | Μικρή Σκηνή
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη
Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€ (γενική είσοδος)
Η προπώληση θα ανακοινωθεί σύντομα.

Λεπτομέρειες