Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Όλα τα events για τις 14 Σεπτεμβρίου 17

Μήδεια Χουρσουλίδου - Το ταξίδι

Μονή Λαζαριστών

21:00

Μήδεια Χουρσουλίδου - Το ταξίδι | ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ
Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου | 21:00
Με μια ερμηνεία που προέρχεται μέσα από διαφορετικά μουσικά ρεύματα και με επιρροές από rock, αλλά και jazz, η Μήδεια Χουρσουλίδου - Medea Choursoulidou έρχεται στη Μικρή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, για...

Aperitivo Party

Be Bar

19:00

Μετά από 3 χρονιά παρουσίας, το be*, το αγαπημένο στέκι της Θεσσαλονίκης, καλοσωρίζει και πάλι τους αγαπημένους του φίλους και συστήνεται ξανά στους καινούριους μέσα από την αγαπημένη συνήθεια του aperitivo που αλλάζει!
Kάθε δύο βδομάδες ένα νέο θεματικό aperitivo σας περιμένει να το ανακαλύψετε. Με μόνο 12 ευρώ θα...

Nicholas Mons & GIO at Hostel 9 Cocktail Bar

Hostel 9

21:00

NICHOLAS MONS
https://www.facebook.com/NicholasMonsOfficial/
https://soundcloud.com/nikos-platamonas
Nicholas Mons, aka Nikos Platamonas, is an up-and-coming dj/radio producer that has a lot to offer in the electronic music scene. Born in 1986 in Thessaloniki, Greece, he was 19 years old when he initially stepped into the music scene, playing at various bars, nightclubs, entertaining the crowd! Be...

Rewind Guests with Akis Simintiridis!

Brockolo

23:00

Rewind guests!
Αυτή την Πέμπτη 14/09 κάνουμε το μουσικό μας Rewind με τον Στέργιος Πιστόλας και τον καλεσμένο του για αυτή την εβδομάδα Ακη Σιμιντηριδη !
#brockolobar #nightlife #skg #rewind #thursdays #80s_90s_00s #guestsRewind

☆ Χρήστος Ανδρουλάκης LIVE ☆ CLUBaki 14/9

CLUBaki

23:00

☆ Χρήστος Ανδρουλάκης LIVE ☆ Πέμπτη 14/9
CLUBaki _Greek Mixer Party_ ||
Ο Χρήστος Ανδρουλάκης μαζί μας για ένα εκπληκτικό Live σε ρυθμούς ελληνικούς στο μοναδικό σας CLUBaki!!
Tηλ.Kρατήσεων: 6932314194 - 6947907202