Τι Θες;

Όλα τα events στη Θεσσαλονίκη σε μία σελίδα

Μενού
Αγαπητοί χρήστες και χρήστισσες, πρόσφατα ο κόσμος (η Αμερική) ανακάλυψε με έκπληξή του ότι το Facebook μας παρακολουθούσε όλους (ποιος να το πίστευε), και την είπε στο Zuckerberg, ο οποίος έπρεπε να κάνει ότι δεν ήξερε τίποτα κι αυτός και τον έπιασε προ εκπλήξεως. Δυστυχώς, μία από τις κινήσεις του ήταν να κόψει προσωρινά την πρόσβαση στα Facebook events σε όλες τις εφαρμογές, και μαζί και στο TiThess (άσχετα που δε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα). Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προστεθούν νεα events στο TiThess μέχρι το Facebook να ξεκολλήσει και να ανοίξει ξανά την πρόσβαση. Ευχαριστούμε για τη γκατανόηση.

Όλα τα events για τις 19 Μαρτίου 18

Stray Notes *live* @Bluebarrel

Blue Barrel

22:00

Γειά σας ! Τι λέει; Επειδή με καταπιέζουν έπρεπε να κάνω event την ώρα που πίνω την μπυρίτσα μου! Πρώτα πρώτα, να ξέρετε υπάρχει ΕΙΣΟΔΟΣ για την ενίσχυση της μπάντας μας, 3€ . Τα πράγματα είναι τα γνωστά πλέον, οι Stray Notes θα είναι στην ευχάριστη θέση να σας διασκεδάσουν...

N. Seidaridis, Al. Tsakiridis, Zeeta @avatobar

ABATO bar

22:00

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018
Στο Αβατο bar-live stage

Δυτικός Άνεμος Live > Καφωδείο Ελληνικό

Καφωδείο Ελληνικό

22:00

Οι Δυτικός Άνεμος - με νέα σύνθεση - στο Καφωδείο Ελληνικό!
Ένα από τα πιο ενεργά ελληνικά συγκροτήματα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει αδιάκοπα την πορεία του με πάνω από δύο χιλιάδες ακουστικές και ηλεκτρικές εμφανίσεις, σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους.
Με συμπαγή ήχο και Rock n Roll διάθεση, οι Δυτικός...